Entremet maakt gebruik van alle ingredienten die kunnen worden aangemerkt als allergenen.

Dit betekent dat er onbedoelt sporen van deze allergenen in onze producten kunnen belanden tijdens het maken. Onder andere: noten, pinda's, lactose, (melk eiwit), alcohol, ei, gelatine, soja, sesam en gluten.